Akgedik Yunuskent Projesi son durum! 24 Ağustos 2016
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Projesi'nin yüzde 19'u tamamlandı. 

Manisa'da inşa edilen Akgedik Yunuskent Projesi bin 101 konuttan oluşuyor. Manisa İli Yunusemre İlçesi Akgedik Mahallesi 178, 179 ve 197 parsellerde bulunan projede 39 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami de bulunuyor. Ayrıca proje kapsamında altyapı ve çevre düzenlemesi yapılıyor.

2015 yıl kasım ayında 130 milyon TL ihale bedeli ile yapımına başlanan Akgedik Yunuskent Projesi'nde 51 bloğun bulunuyor ve 47 bloğun temel kazısı yapıldı. 25 bloğun betonarme karkas işlemi bitirilerek çatıları yapıldı ve 5 bloğun da betonarme işlemleri devam ediyor. Bu 25 bloktan, 15 tanesinin duvar işlemleri de tamamlanırken, sıva işlemleriyse devam ediyor. Betonarme ve duvar işlemleri bitirilen bloklarda, sıhhi tesisat ve elektrik tesisatları yapılıyor. 51 bloğa ait 102 asansörün siparişleri verildi ve imalatına başlandı. Betonarmesi biten bloklara kule, ray, halat ve benzeri tesisatların montajlarınaysa devam ediliyor. İlk etabının önümüzdeki yıl Eylül ayına kadar tamamlanacak olan projede suana kadar 25 milyon TL harcandı.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181