Manisa Akgedik TOKİ 3. etap kura sonuçları bugün belli olacak!
Yatay mimaride inşa edilecek olan Manisa Akgedik Toki 3. etap kura sonuçları- bugün belli olacak.

2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan Manisa Akgedik Toki 3. etap kura sonuçları listesini belirleyecek olan kura töreni 18 Temmuz 2019 tarihinde Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal Tesislerinde saat 11:00'de yapılacak. Dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan projede yapılacak kura töreninden sonra hak sahipleri belli olacak.

Manisa Toki çekiliş sonuçları için tıklayınız.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan projede brüt 75 metrekare büyüklükte 2+1 nitelikli 262 adet konut yer alacak. Başvuruları 6 Mart'ta başlayan ve 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam eden manisa toki başvuruları 2019 kapsamında T. Halk Bankası A.Ş.’nin Manisa İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edildi.

Manisa Akgedik Toki 3. etap kura sonuçları detaylarını sizler için araştırdık. manisa toki 3 etap kura sonuçları ve manisa toki kura sonuçları 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181