Manisa Akgedik TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?
Toplam bin 101 adet konuttan oluşan Manisa Akgedik TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı belli oldu.

Manisa Yunusemre Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Manisa Akgedik TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı şu şekilde; Projede konutların teslimleri 16 Temmuz 2018 tarihinde başlayıp 07 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ projesinde konutların teslimleri Manisa İli Yunusemre İlçesi 1.101 Konut Şantiyesinde Emay Uluslararası Müh. ve Müş. A.Ş. aracılığı ile yapılacaktır. 

Konut alıcıları konut teslim programı çerçevesinde kendilerine bildirilen günde kendi imkanları ile Şantiyeye ulaşacaklar. Konut teslim işlemlerine saat 09:00’da başlanacak. 

Şantiyede yapılacak konut teslimi sırasında, hak sahiplerinin aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekmektedir:
- Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı),
- Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin hak sahibinde bulunan nüshası,
- Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,
- KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura.

Manisa Akgedik TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek sorusunun detaylı cevabı için için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181