Manisa Akgedik TOKİ kura çekimi canlı yayın!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Manisa Akgedik TOKİ kura çekimi canlı yayın başladı.

Manisa Akgedik TOKİ kura çekimi canlı yayın için tıklayınız.

Yunusemre TOKİ kura sonuçları neticesinde 1500 konutun hak sahipleri belli olacak. Manisa TOKİ çekiliş sonuçları 17 Temmuz 2018 listesini belirleyecek olan kura töreni bugün saat 11.00’de Atatürk Spor Salonu'nda başladı. Kura töreni ile 438 adet 2+1 konutun hak sahipleri belirlenecek. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği projede 2+1 planında inşa edilen “Alt Gelir Grubu” 438 konuta 4’ü şehit ailesi, 188’i engelli ve 560’ı emekli olmak üzere 3 bin 503 başvuru yapıldı. 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Yunusemre TOKİ sonuçları neticesinde toplam 1500 konutun hak sahipleri belli olacak. Alt gelir grubu konutlar için konut sayısı kadar asil hak sahibi ve 250 adet yedek hak sahibi belirlenecek olup, asil hak sahiplerinin konutları ileri bir tarihte ilan edilecek olan Konut Belirleme Kurası ile belirlenecek.

Dün gerçekleştirilen kura töreni neticesinde 1062 3+1 konutun sahipleri belirlendi. 3+1 planında “Orta Gelir Grubu” kapsamında 1.062 konuta 17’si şehit ailesi, 215’i engelli olmak üzere 5 bin 253 başvuru yapıldı. Yapılan kura töreni ile 1062 konutun asil hak sahibinin yanında 500 adette yedek hak sahibi belirlendi.

Manisa Akgedik TOKİ kura çekimi canlı yayın ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Manisa Yunuskent TOKİ kura sonuçları 3+1 için tıklayınız.

Manisa Yunusemre TOKİ kura sonuçları 2+1 için tıklayınız.

Manisa Yunuskent TOKİ 2. etap alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Manisa Yunuskent TOKİ 2. etap orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181