Manisa Yunusemre TOKİ 2. etap kura tarihi!
Manisa Yunusemre TOKİ 2. etap kura tarihi belli oldu. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen projede konutları kuralı satışa sunulacak.

Manisa Yunusemre TOKİ 2. etap kura tarihi şu şekilde; Projenin “Konut Alma Hakkı Kurası” noter huzurunda; Banka ve İdare yetkilileri denetiminde 16-17 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. Kura çekiliş yeri ve programı daha sonra açıklanacak.

Alt gelir grubu konutlar için konut sayısı kadar asil hak sahibi ve 250 adet yedek hak sahibi belirlenecek olup, asil hak sahiplerinin konutları ileri bir tarihte ilan edilecek olan Konut Belirleme Kurası ile belirlenecek.

Orta gelir grubu konutlar için ise konut sayısı kadar asil hak sahibi ve 500 adet yedek hak sahibi belirlenecek olup, asil hak sahiplerinin konutları ileri bir tarihte ilan edilecek olan Konut Belirleme Kurası ile belirlenecek.

Satışa sunulan konut sayısından daha az başvuru olması durumunda kura çekilişi yapılmayacak. Başvuru şartlarını sağladıklarını kanıtlayarak hak sahibi olanlar kategorilerinin önceliğine ve başvuru sıralamasına göre İdarenin hazırlayacağı ve ilan edeceği program doğrultusunda konut seçim ve sözleşme imzalama işlemlerini İdarenin kullanıma açacağı bloklar arasından gerçekleştirecekler.

1062 adet standart konut ve 438 adet alt gelir grubu konut olmak üzere 1500 adet konutun bulunduğu Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları projesinde başvurular 18 Haziran'da toplanmaya başlanacak.

Manisa Yunusemre TOKİ 2. etap kura tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Manisa Yunusemre TOKİ 2. etap alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Manisa Yunusemre TOKİ 2. etap orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
[email protected] 6 yıl önce

Kura lar nezaman çekilecek ön ödeme ler nezaman, yatırılacak

Avatar
Ahmet 6 yıl önce

Kura lar nezaman çekilecek ön ödeme ler nezaman, yatırılacak

Avatar
Ahmet 6 yıl önce

Kura lar nezaman çekilecek ön ödeme ler nezaman, yatırılacak

banner182

banner181