Yunusemre TOKİ teslim tarihi ne zaman?
Yunusemre TOKİ teslim tarihi ne zaman sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Yunusemre TOKİ projesi Manisa Yunusemre Toplu Konut Projesi kapsamında inşa ediliyor.

Yunusemre TOKİ teslim tarihi ne zaman sorusunun cevabı şu şekilde; 1. etap konutların teslimleri 16 Temmuz 2018 tarihinde başlayıp 07 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek. TOKİ projesinde konutların teslimleri Manisa İli Yunusemre İlçesi 1.101 Konut Şantiyesinde Emay Uluslararası Müh. ve Müş. A.Ş. aracılığı ile yapılacak. 2. etap teslimleri ise sözleşme imzalama tarihinden itibaren 36 ay içerisinde teslim edilecek

Şantiyede yapılacak konut teslimi sırasında, hak sahiplerinin aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekmektedir:
- Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı),
- Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin hak sahibinde bulunan nüshası,
- Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,
- KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura.

Yunusemre TOKİ teslim tarihi ne zaman sorusu ile ilgili gelişmeleri ve habelreri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181