Mersin Akdeniz Çay Mahallesi'ndeki metruk bina yıkıldı!

Bugüne dek vatandaşlardan yoğun şikâyet alan harabe haldeki yüzlerce yapı ortadan kaldırıldı.

Akdeniz Belediyesi, ilçe sakinlerinin yoğun şikâyetlerine konu olan, görsel kirlilik yaratmasının yanı sıra, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden harabeye dönen terk edilmiş yapıların yıkımına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, son olarak yasal süreçleri sona eren, Çay Mahallesi 6770 Sokak Numara 97 adresinde bulunan, sahipleri tarafından terk edilmiş metruk binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Yıkım öncesi çevrede güvenlik önlemi alan ekipler, ortaya çıkan tonlarca moloz ve atığı da iş makineleri yardımıyla kamyonlara yükleyip mahalleden çıkardı. Zaman içinde harabeye dönen metruk yapının yıkımına tanık olan Çay Mahallesi sakinleri, belediye fen işleri ekiplerine teşekkür etti.

Yoğun şikayet alan harabe binaların yıkımı devam edecek

Akdeniz Belediyesi; gerek yapı sahiplerinin talebi, gerekse vatandaşların şikâyetlerini en kısa sürede değerlendirip; can güvenliği açısından riskler yaratan, madde bağımlılarının mekânına dönüşerek toplumsal sorunlara sebebiyet veren, özellikle de bu tür yerleri oyun alanına çeviren çocuklar için büyük tehdit oluşturan terk edilmiş, harabe haldeki yapıların yıkım çalışmalarına aralıksız devam edecek.

Akdeniz Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181