Athena Residence Mersin'de yaşam başlıyor!
Mersin’in en değerli yazlık bölgesi Erdemli’de, turizm ve gayrimenkule odaklanan Şekerlisoy Şirketler Topluluğu’nun yatırımı olarak hayata geçen Athena Residence’ta hayat başlıyor. Bölgenin en lüks ve konforlu projesi olan Athena Residence’ta 1+1, 2+1 ve 3+1 alternatifleri ile toplam 174 oturuma hazır konut ev sahiplerini bekliyor. Projenin 650 yataklı otel bölümünün inşaatı ise devam ediyor.

Mersin’in en gözde yazlık bölgesinde, Akdeniz’in eşsiz tarih ve doğasını modern bir tasarım ve birinci sınıf malzeme kullanımı ile birleştiren Athena Residence, Sultan Koyu manzaralı balkonlu veya jakuzi alternatifli terasları ile farklı büyüklükteki aileler için 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri sunuyor.

Birinci kattan itibaren deniz gören balkonlu dairelerin fiyatları 286 bin TL’den başlıyor. 17. ve 24. kat arasında bulunan teraslı dairelerin fiyatları ise büyüklüklerine göre 443 bin TL ile 772 bin TL arasında değişiyor.

Sultan Koyu’nun tam karşısında yer alan Athena Residence projesi Ayaş Plajı’na 70 m, Elaiussa-Sebaste Antik Kenti’ne 3 km, Kızkalesi merkeze ise 5 km uzaklıkta yer alıyor.

Portakal ve limon ağaçlarının kokusu içinde konforlu bir yaşam
Muhteşem bir doğanın farklı tonlarını, lüks bir otel konforunda deneyimleme fırsatı sunan Athena Residence’ın, ferahlatan mandalina ve limon kokuları eşliğinde özel bir koyu bulunuyor.

Athena Residence, çocukların güvenle oynayabilecekleri ve ailelerin huzurlu bir şekilde vakit geçirebilecekleri ortak yaşam alanları ile de dikkat çekiyor. Projede; aqua park, spor salonu, sinema salonları ve yeme-içme alanları gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 7/24 resepsiyon ve güvenlik hizmetinin de sunulduğu projenin içinde yer alan otel tamamlandığında ise Athena Residence sahipleri otelin imkanlarından ayrıcalıklı olarak faydalanabilecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181