Kerimoğlu Arcadia projesi detayları!
Mersin'de Mezitli'de konumlandırılan Kerimoğlu Arcadia projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Kerimoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Kerimoğlu Arcadia projesinde Fitness salonu, Yoga ve Plates Stüdyosu, Yarı olimpik havuz, Çocuk oyun parkları ve alanları, Çok amaçlı spor alanları (basketbol - tenis - mini futbol - Squash), Oyun Odası (Playstation, Langırt, Masa Tenisi), Yaya ve bisiklet yolları, Engelli Projei (Engelli Rampaları), Sinema salonu, Sauna, Türk hamamı, Mangal alanı, Kamelyalar, Kuaför hizmeti bulunuyor. 

18000 metrekare alan üzerinde konumlandırılan projede dairelerin büyüklükleri 140 ile 180 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 224 daireden oluşan projede 2+1 daireler 140 metrekare, 4+1 daireler 180 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. 6 bloktan oluşan Kerimoğlu Arcadia projesinde 2+1 , 4+1 daireler planlanıyor.

Kerimoğlu Arcadia nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Kerimoğlu Arcadia teslim tarihi için tıklayınız.
Kerimoğlu Arcadia fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181