Lavinda Yapı, Mersin Mezitli'de 3 proje hayata geçiriyor!
Lavinda Yapı, 12 milyon TL'lik yatırımla Mezitli'de 3 proje hayata geçiriyor. Mezitli bölgesini kendilerine proje geliştirme merkezi olarak seçtiklerini belirten Lavinda Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Baran Korkmazoğlu, "Mezitli'nin gelişen modern dokusuna uygun projelere imza attık ve bu çizgiye uygun mimari projeler yapmaya devam ediyoruz. Tabii bu sadece Mezitli'de kalacağımız anlamına gelmiyor. Önümüzde Mersin'in en büyük projelerinden birisini gerçekleştirmek için yaptığımız çalışmalar var. Devam niteliğinde gelecek bu projelerimizin çok büyük ses getireceğine inanıyoruz.Bunlar Gala Konsept, Gala Avangard ve Mahal Viranşehir projeleri" dedi.

Gala Konsept'in, Lavinda Yapının ilk projesi olmasından dolayı büyük bir heyecan ve enerjiye sahip olduğunu kaydeden Korkmazoğlu, her metrekaresinin kullanılabildiği spor ve ergonomik bir daire tasarımından yola çıkan projenin 24 daireden oluşan 12 katlı bir tasarıma sahip olduğunu belirterek, "Bir dönüm arazi üzerine 2 milyon TL'lik yatırımla başlanan proje, bu finansal gücü ile güvenle yükseliyor. Modern çizgisi ve kullanışlı alanlar, deniz manzarası ile buluştuğunda ortaya gerçekten değerli bir yatırım çıkıyor" dedi. Gala Avangard'in ise, Mezitli'ye yeni bir hava katacak iddialı bir mimari, öncü bir proje olduğunu belirten Korkmazoğlu, "Mahal Viranşehir ise bir kentsel yenileme projesi olarak ortaya çıktı. Sıradan bir yenileme operasyonu yerine önceki projelerimizde belirlediğimiz çıtayı biraz daha yukarı çıkaracak ve yine alanında öncülük edecek bir projenin başlangıcını yaptık" şeklinde konuştu.

Meltem Ahatoğlu Şahin / Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181