Mersin konut projeleri 2018!
Mersin konut projeleri 2018 listesini sizler için derledik. Çağın şartlarına uygun, insanların beklentisini karşılayan yapılar yükseldikçe Mersin, inşaat sektörünün önde gelen illerinden biri olma yolunda hızla ilerledi. Bu anlamda değişim ve dönüşümden herkes kendi payına olumlu kazanımlar elde etti. Çalışmaların hızla devam ettiği Mersin ev projeleri konut alıcılarının beğenisine sunuluyor.

İşte Mersin konut projeleri 2018 listesi;

​Kerimoğlu Arcadia
224 daireden oluşan Kerimoğlu Arcadia projesi 18000 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. 2+1 , 4+1 dairelerin planlandığı projede dairelerin büyüklükleri 140 ile 180 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Mersin Mezitli'de konumlandırılan projede 2+1 daireler 140 metrekare, 4+1 daireler 180 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. Kerimoğlu Arcadia fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Zefirya Green
16 bin metrekare alan üzerinde Mersin'de konumlandırılan Zefirya Green projesinde tüm daireler 5+1 seçeneği ile tasarlanıyor. 24 katlı 2 bloktan oluşan projede karaoke odası, yoga alanı, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, seyir terası, kafeterya, basketbol sahası, voleybol sahası ve fitness alanları bulunuyor. Zefirya Green fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Panorama Evleri Mersin
​4 bin 900 metrekare arsa alanında inşa edilen Panorama Evleri Mersin projesi toplam 3 etaptan oluşuyor.  3+1 , 2+1 ve  1+1 olmak üzere toplam 86 daire bulunuyor. 1+1'ler 80 metrekare, 2+1'ler 110 metrekare, 3+1'ler 183 metrekare ve 3+1 plus daireler 190 metrekare olarak planlanan projede fitness salonu, kafeterya, sauna ve çocuk oyun alanları imkanı sunuluyor. Panorama Evleri Mersin teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​Tarsus Park Konutları
Adana Bulvarı'na yakın konumda yükselen Tarsus Park Konutları 13 bloktan oluşuyor. 2+1 daireleri 130 metrekare, 3+1 daireleri 165 metrekare, 4+1 daireleri 190 ila 215 metrekare ve 4+1 dubleksleri 195 metrekare büyüklüğünde tasarlanan projede otopark ve çocuk oyun alanları imkanı bulunuyor. Tarsus Park Konutları teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​Marvista Premium
Tüm daireleri 5+1 seçeneğiyle tasarlanan Marvista Premium projesinde daireler 300 metrekare büyüklüğe sahip. Oldukça geniş sosyal donatı alanların bulunduğu Marvista Premium projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ,çocuk yüzme havuzu , aquapark ,süs havuzları, fitness Alanı, spor Sahaları (Tenis, Basketbol, Voleybol, Futbol), barbekü Alanı, kamelyalar, yürüyüş Parkuru, çocuk oyun alanı, mini bar, kafeterya ve açık kapalı otopark imkanı yer alıyor. Marvista Premium projesi teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Mersin konut projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181