Panorama Evleri Mersin nerede? İşte lokasyonu...
Antalya bölgesinde konut projeleri üreten Ulu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Panorama Evleri Mersin nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

Panorama Evleri Mersin nerede sorusunun detaylı yanıtı şu şekilde; Ulu İnşaat yeni projesini Mersin'in Akdeniz ilçesinde inşa ediyor. 4 bin 900 metrekare arsa alanında konumlandırılan projenin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor. Ulu İnşaat tarafından yükselen projede fitness salonu, kafeterya, sauna ve çocuk oyun alanları imkanı yer alıyor. 3 etaptan oluşan projede daireler 3+1 , 2+1 ve  1+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. 

86 konuttan oluşan projede dairelerin alanları 80 ila 190 metrekare değişiklik gösteriyor. Projede 1+1'ler 80 metrekare, 2+1'ler 110 metrekare, 3+1'ler 183 metrekare ve 3+1 plus daireler 190 metrekare olarak tasarlanıyor.

Panorama Evleri Mersin nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Panorama Evleri Mersin fiyat için tıklayınız.

Panorama Evleri Mersin teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181