Yaşam Park Konutları Anamur teslim tarihi!
Özütaş İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yaşam Park Konutları Anamur teslim tarihi bilgisini sizler için araştırdık.

49 daireden oluşan Yaşam Park Konutları Anamur teslim tarihi bilgisi henüz netleşmedi. Yaşam Park Konutları Anamur ne zaman teslim sorusunun yanıtı netleştiğinde sayfamızda yer alacaktır. 

Projenin daire seçenekleri arasında 3+1 ve 4+1 seçenekleri yer alıyor. 5 bin 140 metrekare arsa alanına sahip olan projede  3 blok byükseliyor. Kapalı otopark, güvenlik ve kapıcı hizmetlerine sahip olan projede yürüyüş parkuru, açık ve kapalı fitness alanı, çok amaçlı spor alanları, çocuk oyun alanları, toplantı ve sosyal faaliyet alanları yer alıyor.

6 adet ticari alana sahip olan Yaşam Park Konutları Anamur projesinde dairelerin büyüklükleri 200 ila 240 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Mersin Anamur'da konumlandırılan projede 40 adet 3+1, 9 adet 4+1 yer alıyor. 

Yaşam Park Konutları Anamur teslim tarihi bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamıızdan takip edebilirsiniz.

Yaşam Park Konutları Anamur nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Yaşam Park Konutları Anamur fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181