Mersin Mezitli Emekli TOKİ Evleri 2019 kuraya katılacakların listesi!
Yatay mimaride inşa edilecek olan Mersin Mezitli Emekli Toki evleri 2019 kuraya katılacakların listesi sizler için araştırdık.

Mersin Mezitli Emekli Toki evleri 2019 kuraya katılacakların listesi Toki tarafından açıklandı. İşte Mersin Mezitli Toki 2019 kuraya katılacakların listesi şu şekilde;

Mezitli Toki 2019 kuraya katılacakların listesi 2+1 için tıklayınız.

Mersin Mezitli Toki kura sonuçları için tıklayınız.

2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan mersin toki kura sonuçları 2019 listesini belirleyecek olan kura töreni 20 Haziran 2019 tarihinde yapılacak. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan mersin mezitli toki kura çekiminden sonra hak sahipleri belli olacak.

Mersin Mezitli TOKİ 2019
Mersin - Mezitli Projesi kapsamında inşa edilen Toki 50 bin konut Mersin başvuruları 19 Nisan 2019 tarihine kadar T.Halk Bankası A.Ş.’nin Mersin İlinde bulunan Şubeleri aracılığı ile kabul edildi. 2+1 planında 262 adet konutun inşa edileceği Mersin Mezitli Toki projesi az katlı olarak inşa edilecek.

Toki Mersin 2019 Mezitli ödeme planı ve fiyatları için tıklayınız.

Mersin Mezitli Emekli Toki evleri 2019 kuraya katılacakların listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Mersin Mezitli Toki kura sonuçları detayları için tıklayınız.
Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181