Mersin Mezitli TOKİ kura çekimi bugün yapılacak!
Mersin - Mezitli Projesi kapsamında inşa edilen Mersin Mezitli Toki kura çekimi bugün yapılacak.

Mersin Mezitli Toki kura çekimi detayları şu şekilde;
2+1 planında 262 adet konutun inşa edileceği mersin mezitli toki kura sonuçları 2019 listesini belirleyecek olan kura töreni 20 Haziran 2019 tarihinde Servet Tazegül Spor Salonunda saat 11:00’de yapılacak. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan mersin mezitli toki çekilişinden sonra hak sahipleri belli olacak.

Mersin Mezitli Toki kura sonuçları için tıklayınız.

2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan Toki 50 bin konut Mersin başvuruları 19 Nisan 2019 tarihine kadar T.Halk Bankası A.Ş.’nin Mersin İlinde bulunan Şubeleri aracılığı ile kabul edildi. Yatay mimaride inşa edilecek olan Mersin Mezitli Toki projesi az katlı olarak inşa edilecek. Toki Mersin 2019 Mezitli ödeme planı ve fiyatları için tıklayınız.

Mersin Mezitli Toki kura çekimi detaylarını sizler için derledik. Mersin mezitli toki kura çekilişi ne zaman ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki 50 bin konut başvurusu nereye yapılır sorusunun detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181