Mersin Millet Bahçesi ihalesi bugün yapılacak!
Çalışmalarına ihalesinden sonra başlanacak olan Mersin Millet Bahçesi ihalesi bugün yapılacak.

Mersin Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Mersin Millet Bahçesi ihalesi 19 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. Proje için sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak.

Mersin TOKİ Millet Bahçesi ihalesinin yapılacağı yerin açık adresi; T.C. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı - Toplu Konut İdaresi Başkanlığı-TOKİ İstanbul Hizmet BinasıHalkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı - Küçükçekmece / İSTANBUL

Mersin Millet Bahçesi ihalesi detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181