Mersin TOKİ Evleri nerede?
Toplam 205 adet konuttan oluşan Mersin TOKİ Evleri nerede sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Mersin TOKİ Evleri nerede sorusunun detayları şu şekilde; Mersin'in Gülnar ilçesinde inşa edilen TOKİ Mersin Gülnar projesi yeni yapılacak Aydıncık-Gülnar-Mut yolu üzerinde, yeni otogara ve ilçe merkezine yakın bir konumda yer alıyor. 

Toplam 205 adet konuttan oluşan Mersin Gülnar TOKİ Evleri projesinde kalan 63 konut yeniden satışa sunuldu. 44 adet 2+1 ve 19 adet 3+1 dairenin yer aldığı projede eksik kalan başvuru sayılarının tamamlanmasına yönelik ilave başvuru alımı 10 Ağustos 2018 tarihine kadar devam edecek. 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gülnar Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen Mersin Gülnar TOKİ projesi kapsamında başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş. Mersin Gülnar Şubesi tarafından kabul edilecek.

Mersin TOKİ Evleri nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Mersin Gülnar TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181