Mersin TOKİ başvuru adresi!
Mersin'in Gülnar ilçesinde ihalesi tamamlanan Mersin TOKİ başvuru adresi detaylarını sizler için araştırdık.

Mersin TOKİ başvuru adresi detayları şu şekilde; 44 adet 2+1 ve 19 adet 3+1 dairenin yer aldığı Mersin Gülnar TOKİ projesi kapsamında başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş. Mersin Gülnar Şubesi tarafından kabul edilecek. Mersin Gülnar TOKİ başvuru bedelleri şu şekilde;
2+1 konutlar için 4 bin TL,
3+1 konutlar için ise 6 bin TL başvuru bedelinin 10 Ağustos 2018 tarihine kadar yatırılması gerekiyor.

İkamet şartına bakılmaksızın, nüfüsa kayıtlı olduğu il farketmeksizin tüm vatandaşlarımızın başvurusu alınacak. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gülnar Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen projede eksik kalan başvuru sayılarının tamamlanmasına yönelik ilave başvuru alımı 10 Ağustos 2018 tarihine kadar devam edecek. 

Toplam 205 adet konuttan oluşan Mersin Gülnar TOKİ Evleri projesinde kalan 63 konut yeniden satışa sunuldu. Ticarethane, cami, yeşil alan, çocuk parkını içeren ve asansörlü olarak inşa edilecek olan TOKİ Mersin Gülnar projesi yeni yapılacak Aydıncık-Gülnar-Mut yolu üzerinde, yeni otogara ve ilçe merkezine yakın bir konumda yer alıyor. 

Mersin TOKİ başvuru adresi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Mersin Gülnar TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181