Meteor Dikencik güncel fiyat!
Bursa'da Nilüfer Balat'ta Meteor İnşaat tarafından inşa edilen Meteor Dikencik Ekim 2017 güncel fiyatları 540 bin TL'den başlıyor.

20 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Meteor Dikencik projesinde 198 konut bulunuyor. %80'i yeşil alana ayrılmış olan,7/24 özel güvenlik hizmetinin bulunduğu Meteor Dikencik projesinde 3 bin 200 metrekare alışveriş caddesi ve ticari birimler bulunuyor.

2+1, 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı Meteor Dikencik'te açık çocuk parkı, meteor kids kulubü, yüzme havuzları, açık spor alanları, kapalı fitness salonu,sauna, tenis kortu, basket sahası, mini golf alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çok amaçlı aktivite alanları ve alışveriş caddesindeki restoran,cafe ve mağazalar bulunuyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181