Google, Project Aura ile Neyin Peşinde?
Google, akıllı gözlük projesinin ismini değiştirme kararı aldı. Wall Street Journal tarafından edinilen bilgiye göre Google, gözlük projesini artık Project Aura olarak adlandıracak.

Google Glass, Project Aura oluyor!
Ayrıca edinilen bilgiler, Project Aura'nın sadece bir isim değişikliği ile sınırlı kalmayacağı yönünde. Google'ın, daha önce Amazon'un Lab126 adlı donanım departmanında çalışan yazılım geliştiricilerini ve ürün yöneticilerini de Project Aura için kiraladığı öğrenildi.

Google'ın kiraladığı çalışanların LinkedIn profilleri incelendiğinde ise ilginç bilgiler ortaya çıkıyor. Çalışanların profillerinde yazanlara göre Project Aura'nın geliştirici takımı, Google Glass'ın dışında başka giyilebilir teknoloji ürünleri üzerinde de çalışıyor.

Google, California'daki Mountain View yerleşkesinde ürettiği Google Glass'ların halka açık satışını bu yılın başlarında durdurmuştu. Gözlükler, şu an sadece sağlık, enerji, imalat gibi sektörlerde faaliyet gösteren firmalara satılıyor.

Görünüşe göre Google, Project Aura ile yeni bir yapılanmaya gidecek. Sadece gözlük üretmekle yetinmeyeceği anlaşılan Google, bakalım ilerde ne gibi yeni teknoloji ürünleri çıkaracak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181