İnegöl'e bir mobilya AVM daha; Mobilipark
Son dönemlerde hayata geçen mobilya alışveriş merkezi konseptine Mobilipark Mobilya AVM ile bir yenisi daha ekleniyor. Mobilya sektörünün Türkiye'deki üssü konumunda bulunan İnegöl'de yükselecek olan Mobilipark Mobilya AVM için geri sayım başladı.

İnegöl-Bursa Karayolu üzerinde konumlanacak olan Mobilipark Mobilya AVM, alışveriş merkezi ve dinamik bir fuar konseptindeki mimarisi başta olmak üzere, mobilya sektöründeki güçlü markaları biraraya getirmesi ile dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. Mobilya AVM içerisindeki ticari alanların ağırlıklı olarak kiralama yolu ile tahsis edilmesi beklenen Mobilipark Mobilya AVM'de yatırımcılar içinde birbirinden özel fırsatlar bulunuyor.

İnegöl'deki mobilya üreticilerinin büyük beğenisini kazanan ve 20 Mayıs 2016 Cuma günü lansmanı gerçekleşecek olan Mobilipark Mobilya AVM, bölgedeki en güçlü mobilya alışveriş merkezi olma hedefiyle çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
faik demir 8 yıl önce

güzel proje olacak gibi duruyor..başarılar

Avatar
mehmet kurtel 8 yıl önce

inegöllü arkadaslarımı kutluyorum. gerçek mobilyacıların bu işi yapması gerekiyordu.hayırlı bereketli olsun

Avatar
kadir zorly 8 yıl önce

Bu yapılacak olan mobilipark ile ilgili detaylı bilgi nereden alınabilir ? [email protected] a bildirirseniz çok sevinirim

banner182

banner181