Sealine Mudanya Mescioğlu imzası ile yükseliyor!
Mescioğlu İnşaat'ın Mudanya Ömerbey Mahallesi'nde konumlandırdığı Sealine Mudanya projesi Bursa Mudanya yoluna yakın cephede yükseliyor. Sahip oladuğu panaromik deniz manzarası ile Bursa'nın denize açılan yüzü Mudanya'da keyifli bir yaşamın kapılarını aralayacak olan Sealine Mudanya projesi akıllı bina teknolojisi ile inşa ediliyor.

Genel olarak 3+1 dairelerin yer alacağı Sealine Mudanya'da ayrıca 2+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daire seçenekleri de bulunuyor. 7 etapta tamamlanacak Sealine Mudanya projesinde toplam 400 daire ve 7 ticari alan yer alacak. Kapalı otopark, çocuk oyun alanları, sauna ve Türk hamamının bulunduğu geniş sosyal alanlarında ayrıca bay ve bayan için ayrı olarak dizayn edilmiş kapalı yüzme havuzuda bulunuyor. 24 metrekare balkon keyfinin yer alacağı Sealine Mudanya projesinde daireler beyaz eşyalar ile daire sahiplerine teslim edilecek.

Sealine Mudanya lansmana özel fiyat avantajı için tıklayınız.

Sealine Mudanya projesi İletişim!
Adres 1: Yunusemre Mh. Beypınar Cd. No:3 Yıldırım / BURSA
Adres 2: Emek Fatih Sultan Mehmet Mh. Sanayi Cd. No:630 / Osmangazi / BURSA
Telefon: 364 16 21 - 413 35 18 - 530 303 94 24
Web: www.mesciogluinsaat.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181