TOKİ'den Muğla'ya yeni sanayi sitesi!
AK Parti Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret etti. Görüşmede Muğla'ya yapılması istenilen Küçük Sanayi Sitesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Heyet, site ile ilgili hazırladıkları dosyayı TOKI Başkanı Ergün Turan'a verdi. Görüşmeyle ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Muğla Milletvekili Öztürk, Muğla milletvekilleri olarak yapılması planlanan sanayi sitesi konusunun takipçisi olacaklarına işaret ederek, şunları söyledi:

"TOKİ Başkanımız Ergün Turan'la görüşmemizde Muğla'nın Menteşe ilçesinde yapılacak TOKİ konutları da gündeme geldi. TOKİ Başkanımız ikinci etap konutlarının ihalesinin yapılacağı tarihin önümüzdeki hafta Çarşamba günü belli olacağını bizlerle paylaştı. Yapılacak konutlarla ilgili süreç de daha sonra hemşerilerimizle paylaşılacak" dedi. 

Yeni Asır Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181