Ağaoğlu Bodrum projesi konum!
12 milyon metrekarelik bir alanda konumlandırılacak olan Ağaoğlu Bodrum projesi konum bilgisi belli oldu.

Her kesime hitap edecek şekilde tasarlanan Ağaoğlu Bodrum projesi konum bilgisi şu şekilde;


Bodrum'un klasik doğasını ve yeşilini yaşatacak olan projede 30 bin kişinin yaşayacağı planlanıyor. Lokasyonu ile dikkat çekeceği beklenen projeden ilk etapta 12 milyar, toplamda 20 milyar lira hasılat bekleniyor.
 
Muğla'nın Bodrum ilçesinde konulandırılacak olan proje Bodrum Havalimanı'na 5 kilometre uzaklıktaki bir bölgede hayata geçirilecek. Yaklaşık bin 700 adet futbol sahası büyüklüğüne eşit 12 milyon metrekarelik inşaat alanına sahip olacak olan projede golf sahaları, oteller, rezidanslar, villalar, okul, ofisler, ticari alanlar, fuar alanı, botanik park, hobi bahçeleri, okul, kreş, teknopark ve sağlık tesisleri gibi imkanlar planlanıyor.
"Yaz-kış yaşam" fikriyle tasarlanan projenin 5 bin dönümlük ilk etabının yatırım bedeli 3 milyar, toplamda ise 8 milyar lira olacağı düşünülüyor.

Ağaoğlu Bodrum projesi konum bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ağaoğlu Bodrum projesi fiyat için tıklayınız.

Ağaoğlu Bodrum projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181