Barbaros Reserve Bodrum Residences Satılık!
Muğla'nın Bodrum ilçesinde yükselen Barbaros Reserve Bodrum Residences projesinde Satılık daireler sizleri bekliyor.

TAV Havalimanları Holding, TAV İnşaat ve İDO'nun ortağı Sera Grup'un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım ile hayata geçirilen Barbaros Reserve Bodrum Residences projesi iki etaptan oluşmakta.

37 bin metrekare arazi üzerine inşa edilen Barbaros Reserve Bodrum Residences projesinin ilk etabında 42 süit bulunuyor. Mimar Arif Suyabatmaz ve Hakan Demirel'in imzası taşıyan Barbaros Reserve Bodrum Residences projesinde 42 süiti bulunan dairelerin büyüklükleri 340 metrekare ile 740 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Hem ev olan hem de hotel konforunda hizmet verecek olan Barbaros Reserve Bodrum Residences projesinin ikinci etabında ise 1+1 ve 2+1 olmak üzere 70 süitten oluşuyor. İkinci etabında yer alan dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ila 120 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Barbaros Reserve Bodrum Residences teslim tarihi? Tıklayınız.

Barbaros Reserve Bodrum Residences fiyat? Tıklayınız.

Meltem Ekinci / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181