Elegan Panorama Villas ne zaman teslim?
Elegan Yapı imzası ile hayata geçirilen Elagan Panorama Villas projesinde teslimlerin Kasım 2017'de yapılması bekleniyor.

10 daire ve 48 villadan oluşan Elegan Panorama Villas projesi 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Doğal taş kaplama evlerden oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire ve villa tipleri bulunuyor. Toplam 58 konuttan oluşan projede konutların büyüklükleri 84 metrekare ila 550 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

İki cephesinden Yahşi'den Kos'a ve Bitez'den Karaada'ya kadar uzanan panoramik manzara sunan Elegan Panorama Villas'da yel değirmeni tarzındaki özel havuzlu ve jakuzili villa, kemerli kapılar, taş geçit, akıllı ev sistemi ve Aktur plajlarının yanı sıra siteye ait özel iskele bulunuyor.

Elegan Panorama Villas fiyat?

Elegan Panorama Villas iletişim!
Web: eleganpanorama.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181