Fabay İnşaat Fabay Adabükü Evleri!
60 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Fabay İnşaat Fabay Adabükü Evleri projesi detaylarını sizler için araştırdık.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinden oluşan Fabay İnşaat Fabay Adabükü Evleri projesi Bodrum konut projeleri arasında yer alıyor. 

Muğla Bodrum'da hayata geçirilen Fabay Adabükü Evleri projesi Fabay İnşaat imzası ile yükseliyor. Daire ve villaların planlandığı projede 1+1 daireler 69, 1+1 dubleksler 89 metrekare, 2+1 teraslı daireler 88 metrekare, 3+1 dubleksler 163 metrekare, Safir Villa adı verilen 4+1 tipinde ve 3 katlı villalar ise 260 ila 290 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. 

Toplam 143 dairenin yer aldığı Fabay İnşaat Adabükü Evleri projesinde premium süpermarket, SPA, fitness center ve çeşitli mağazaların yer alacağı bir AVM, yarı olimpik sonsuzluk havuzu, aquapark, plaj voleybolu, yoga alanı, yürüyüş ve koşu alanları, seyir terasları, havuz seyir terası, havuzbaşı/teras bar, sanatsal etkinlik alanları, jakuzili ve jakuzisiz localar, özel plaj, tenis kortu ve amfitiyatro bulunuyor.

Fabay İnşaat Fabay Adabükü Evleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdna takip edebilirsiniz.

Fabay Adabükü Evleri 60 ay 0 faiz kampanyası için tıklayınız.
Fabay Adabükü Evleri nerede? Lokasyonu için tıklayınız
Fabay Adabükü Evleri teslim tarihi? Tıklayınız.
Fabay Adabükü Evleri fiyat? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181