Leitert Bodrum Modern nerede? İşte lokasyonu...
Toplam 3 etaptan oluşan Leitert Bodrum Modern nerede sorusunun cevabı belli oldu.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde havaalanına 10 dakika, Vita Park Golf Sahası ve Karla Port AVM'ye 3 dakika, Bodrum Modern plajına 5 dakika ve Bodrum'un merkezine 18 dakika mesafede konumlandırılan projede toplam 88 konut bulunuyor.

2+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin planlandığı Leitert Bodrum Modern projesinde dairelerin büyüklükleri 116 ila 400 metrekare arasında değişiyor. Leitert Bau & Co. KG tarafından 27 bin metrekare arazi alanında yükselen projenin 2+1 rezidansları 116 metrekare ile 200 metrekare, 4+1 penthouse daireleri 400 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor.

Her bloğunun önünde açık yüzme havuzu bulunan projede ayrıca kendisine ait 4,5 kilometrelik mesafede kumsal yer alıyor. İlk etabı hemen teslim durumda olan projenin ikinci etabı Leitert Bodrum Modern adıyla satışa sunuldu.

Leitert Bodrum Konutları fiyat için tıklayınız.

Leitert Bodrum Konutları teslim tarihi için tıklayınız.


Merve KURT /  EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 6 yıl önce

Bodrumfa degil galiba

banner182

banner181