Mar Yapı Bodrum iletişim!
Sektörde adından söz ettiren Mar Yapı Bodrum iletişim bilgisini sizler için araştırdık.

Mar Yapı Bodrum iletişim bilgisi belli oldu. Mar Yapı'nın Bodrum projesi olan G Beyond Bodrum iletişim bilgisi şu şekilde;
G Beyond adres : Yalıkavak Mah. 51.Sokak 17R Bodrum / Muğla
G Beyond telefon bilgisi netleştiğinde sayfamızda yer alacaktır.

10 villa ve 30'un üzerinde rezidanstan oluşacak olan proje konumu ile dikkat çekiyor. 24 dönüm arazi üzerinde konumlandırılacak olan G Beyond Mar Yapı projesi Yalıkavak Palmarin'e 600 metre mesafede yer alacak. Mar Yapı tarafından inşa edilecek olan G Beyond Bodrum projesi Bodrum konut projeleri arasında yer alıyor.

Mar Yapı tarafından Bodrum'da sıra sıra asker gibi dizilmiş evler yerine araziyi kullanarak villa ve rezidanslar tepenin içine girecek şekilde yapılıyor.

Mar Yapı Bodrum iletişim veya Mar Yapı G Bodrum iletişim bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

G Beyond Bodrum fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181