Mesa Bodrum Demirbükü iletişim!
Rezidans ve villa konsepti ile tasarlanan Mesa Bodrum Demirbükü iletişim bilgisi belli oldu.

Mesa Mesken Bodrum projesi dışında ,2018 yılı içerisinde farklı illerde bir çok yeni projeye başlayacak. 49 yıldır inşaat alanında hizmet veren ve bu zamana kadar 98 bin konut üretmiş olan Mesa Mesken imzası ile hayata geçirilecek Mesa Bodrum Demirbükü iletişim bilgisi şu şekilde; Telefon: 444 9 366. Firma Maltepe'de yer alacak olan Mesa Gökada projesi içinde ön talep toplamaya devam ederken, yine Maltepe'de konumlanan Mesa Cadde için de satışlara başladı. 

Ayrıca firma bu yıl içinde Beykoz Çubuklu'da inşa edilecek olan Mesa Çubuklu 28 ve Mesa Orman Çubuklu projelerine start verecek. Yaşamkent'te yer alan projesi Park Mozaik için 2. etabın inşaatına ve satışlarına ise 2018 yılında devam edecek. ​Mesa Mesken Ankara Gaziosmanpaşada ki projesi Mesa Koza 66'yı da yine bu yıl içerisinde teslim edecek.

Mesa Bodrum Demirbükü nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Mesa Bodrum Demirbükü teslim tarihi için tıklayınız.
 
Mesa Bodrum Demirbükü fiyat için tıklayınız.
 
Mesa Bodrum Demirbükü iletişim!
Web: www.mesabodrum.com/

Cemile Gedikoğlu / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181