Mesa Bodrum Demirbükü nerede? İşte lokasyonu...
Muğla'nın Bodrum ilçesinde konumlandırılacak Mesa Bodrum Demirbükü nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

Rezidans daireler ve villalardan oluşacak Mesa Bodrum Demirbükü nerede sorusunun detaylı yanıtı şu şekilde; Muğla'nın Bodrum ilçesinde Demirbükün'de konumlandırılacak projenin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor. Şu ana kadar 98 bin konut üretmiş olan Mesa Mesken'in yeni projesi olan Mesa Bodrum Demirbükü projesi dışında firma birçok projeye imza atıyor.

Firma 2018 yılı içerisinde Beykoz Çubuklu'da konumlandırılacak Mesa Çubuklu 28 ve Mesa Orman Çubuklu projelerine başlayacak. ​Mesa Mesken Ankara Gaziosmanpaşada ki projesi Mesa Koza 66'yı yine 2018 yılı içerisinde teslim edecek. Ayrıca Yaşamkent'te yükselen projesi Park Mozaik için 2. etabın inşaatına ve satışlarına ise 2018 yılında devam edecek. 49 yıldır inşaat alanında hizmet veren Mesa Mesken Maltepe'de inşa edilecek olan Mesa Gökada projesi içinde ön talep toplamaya devam ederken, yine Maltepe'de konumlanan Mesa Cadde için de satışlara başladı.

Mesa Bodrum Demirbükü nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Mesa Bodrum Demirbükü teslim tarihi için tıklayınız.
 
Mesa Bodrum Demirbükü fiyat için tıklayınız.
 
Cemile Gedikoğlu / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181