Mesa Bodrum Demirbükü teslim tarihi!
Şu ana kadar 98 bin konut üretmiş olan Mesa Mesken'in yeni projesi Mesa Bodrum Demirbükü teslim tarihi bilgisi belli oldu.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yer alacak olan Mesa Bodrum Demirbükü teslim tarihi Ağustos 2020 olarak planlanıyor. Mesa Mesken tarafından hayata geçirilecek proje dışında ayrıca firma 2018 yılı içerisinde farklı illerde bir çok yeni projeye başlayacak. Rezidans daireler ve villalardan oluşacak projede dairelerin tipleri ve büyüklükleri netleştiğinde www.emlaksayfasi.comtr adresinde yer alacaktır

Firma bu yıl içinde Beykoz Çubuklu'da inşa edilecek olan Mesa Çubuklu 28 ve Mesa Orman Çubuklu projelerine start verecek. 49 yıldır inşaat alanında hizmet veren Mesa Mesken Maltepe'de inşa edilecek olan Mesa Gökada projesi içinde ön talep toplamaya devam ederken, yine Maltepe'de konumlanan Mesa Cadde için de satışlara başladı. ​Mesa Mesken Ankara Gaziosmanpaşada ki projesi Mesa Koza 66'yı yine 2018 yılı içerisinde teslim edecek. Ayrıca Yaşamkent'te yükselen projesi Park Mozaik için 2. etabın inşaatına ve satışlarına ise 2018 yılında devam edecek.

Mesa Bodrum Demirbükü teslim tarihi bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Mesa Bodrum Demirbükü nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Mesa Bodrum Demirbükü fiyat için tıklayınız.
 
Cemile Gedikoğlu / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181