Myra Park Fethiye harita!
Toplam 317 dairenin yer aldığı Myra Park Fethiye harita bilgisini sizler için araştırdık.

Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Myra Park Fethiye harita bilgisi belli oldu. Myra Park Fethiye konum ve Myra Park Fethiye lokasyon için tıklayınız

Fethiye konut projeleri arasında yer alan projede havuz terası, çocuk havuzu, yetişkin havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve kapalı sosyal tesis yer alıyor. 34 bin 765 metrekare arsa alanı üzerinde Canyol İnşaat tarafından hayata geçirilen Myra Park Fethiye Muğla projesinde gruplara ayrılmış bloklar arasında sokaklar bulunacak. 

69 adet 1+1, 182 adet 2+1, 4 adet 2+1 dubleks, 62 adet 3+1 dubleks daireden oluşan Myra Park Fethiye projesinde 32 blok yükseliyor. Muğla Fethiye'de konumlandılan projede 1+1 daireler 70 metrekare, 2+1 daireler 126 metrekare ile 165 metrekare, 3+1 dubleks daireler 133,15 metrekare ile 165 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. 

Myra Park Fethiye harita bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Myra Park Fethiye nerede ? Lokasyonu için tıklayınız
Myra Park Fethiye teslim tarihi için tıklayınız.
Myra Park Fethiye fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181