Nef Reserve Yalıkavak kat planları!
Nef imzası ile hayata geçirilen Nef Reserve Yalıkavak kat planları detayları henüz netleşmedi.

100 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Nef Reserve Yalıkavak kat planları detayları netlik kazandığında sayfamızda yer alacaktır. 500 daireden oluşan projede daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks seçenekleri ile tasarlanıyor. Ayrıca projede 14'ü özel havuzlu SPA suit’i olmak üzere, 40 oda ve 30 markalı suit’ten oluşan 70 anahtar ve 130 yatak kapasitesi yer alıyor.

2 bin metrekarelik özel kumsala sahip olan projede gençlere özel sanat merkezi, çocuk denizi, sessiz havuz, çocuk havuzu, aquapark, cids club, su sporları merkezi, yelken kulübü, plaj restoranları ve barları, seyir ve dinlenme terasları, güneşlenme terasları yer alıyor. 460 metrelik sahili bulunan projede Banyan Tree Bodrum, özel cilt ve vücut bakım odalarında sunacağı bakımlar, Beach Spa'sı, Rainforest konsepti ve Türk Hamamı ile hizmet verecek. 

Nef Reserve Yalıkavak kat planları detayları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızda takip edebilirsiniz.

Nef Reserve Yalıkavak projesi nerede? Tıklayınız.

Nef Reserve Yalıkavak projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Nef Reserve Yalıkavak projesi fiyat? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181