Ofton, Elysium Premier Bodrum projesini satışa çıkardı!
İstanbul'un merkezi lokasyonlarında geliştirdiği 'Elysium' markalı butik projelerle dikkat çeken Ofton, Bodrum merkeze 1 kilometre mesafede inşa ettiği 8 villadan oluşan Elysium Premier Bodrum projesini satışa çıkardı. Her biri yaklaşık 1.000 metrekare arsa alanı üzerinde sınırlı sayıda yükselen villalar, alanları 813 metrekare olan 6+1'lerden oluşuyor. Elysium Premier Bodrum'daki villalar üç kattan meydana geliyor ve dekorasyon villa sahiplerinin isteklerine göre yapılıyor. Mayıs 2017'de teslim edilmesi planlanan projede fiyatlar 2 milyon 655 bin eurodan başlıyor.

AKILLI VİLLA KONSEPTİ
Hamamdan fitness merkezine, sinema salonundan özel yüzme havuzuna kadar birçok sosyal alana sahip olan projede çocuk oyun alanları, kapalı otopark, sauna ve Türk hamamı da bulunuyor. Elysium Premier Bodrum'un her villasında akıllı ev altyapısı, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası, özel yüzme havuzu ve veranda da yer alıyor.

Sabah Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181