Qarma Gümüşlük fiyat!
8 villa olarak tasarlanan Qarma Gümüşlük fiyat bilgisini sizler için araştırdık.

aPad Estates tarafından inşa edilen Qarma Gümüşlük fiyat bilgisi belli oldu. Qarma Gümüşlük villa fiyatları 1 milyon 400 bin TL'den başlıyor. 

Tek katlı olarak tasarlanan projede 3 değişik tipte konut yer alıyor. Villa büyüklükleri 86 ila 189 metrekare arasında değişim gösteren projede 2, 3 ve 4 odalı müstakil villalar bulunuyor. 

Muğla'da yer alan Qarma Gümüşlük projesi Bodrum villa projeleri arasında bulunuyor. 11 bin 500 metrekare alan üzerinde konumlandırılan Qarma Gümüşlük Bodrum projesinde 2+1 , 3+1 , 4+1 konutlar yer alıyor. 

Bodrum Gümüşlük'te yer alan Qarma Gümüşlük projesinde villalar 86 metrekare, 104 metrekare, 189 metrekare olarak tasarlanıyor. 

Qarma Gümüşlük fiyat bilgisi ve Qarma Gümüşlük fiyat listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181