Utopia Marmaris projesi detayları!
Toplam 11 villanın yer aldığı Utopia Marmaris projesi detayları belli oldu. Müstakil villa konseptine sahip olan projede villalar 3+1 ve 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor.

5 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan Utopia Marmaris projesinde yer alan villaların büyüklükleri 302 ile 358 metrekare arasında değişiyor. Art Maris Yapı imzası ile inşa edilen projede 3+1 villalar 385 metrekare arsa üzerine, 5+1 villalar ise 450 metrekare alan üzerine konumlandırılıyor. Lokasyonu ile dikkat çekmekte olan projede her villanın kendine özel otopark ve yüzme havuzu bulunuyor.

Ayrıca çamaşır odası, sinama salonu, hobby odası, spor salonu gibi sosyal alanların planlandığı Utopia Marmaris projesinde 3+1 villalar 302 metrekare, 5+1 daireler 358 metrekare büyüklükte tasarlanıyor.

Utopia Marmaris nerede? Lokasyonu için tıklayınız

Utopia Marmaris teslim tarihi için tıklayınız.

Utopia Marmaris fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181