Zen Suites Gündoğan projesi detayları!
Zen Yatırım İnşaat imzası ile hayata geçirilen Zen Suites Gündoğan projesi detayları belli oldu.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde konumlandırılan Zen Suites Gündoğan projesinde 19 blok yükseliyor. 76 bağımsız bölümden oluşan projede dairelerin büyüklükleri 120 ile 400 metrekare arasında değişiyor. Daire, villa ve rezidansların planlandığı projede dubleks ve normal daire tipleri de konut alıcılarına sunuluyor. Kendisine ait plaj ve iskeleye sahip olan projede 2+1 , 3+1 , 4+1 daire seçenekleri planlanıyor. 

Sonsuzluk havuzları, restoran, fitness, yoga alanı, sauna, spa, güneşlenme alanları gibi imkanlara sahip olan Zen Suites Gündoğan projesinde 2+1 daireler 120 metrekare ile 220 metrekare, 3+1 daireler 240 metrekare, 4+1 daireler 240 metrekare ile 400 metrekare büyüklüğünde planlanıyor.

Zen Suites Gündoğan nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Zen Suites Gündoğan fiyat için tıklayınız.

Zen Suites Gündoğan teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181