Başkan Turan, Muğla TOKİ projelerinin inşaatlarında incelemelerde bulundu!
Muğla şantiye incelemeleri kapsamında ilk olarak inşası tamamlanan 475 yataklı eğitim ve araştırma hastanesini gezerek inşası devam eden ek binada incelemelerde bulunan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, “Konut projelerine ek olarak ülkemizdeki kamu kuruluşlarının ihtiyaçlarına bağlı olarak eğitim, sağlık, spor ve sosyal binaları ve kamu hizmet binalarını da içeren sosyal donatılar inşa ediyoruz. Kamu kuruluşları ile yaptığımız protokoller çerçevesinde şu ana kadar 266 hastane inşa ettik” dedi.

Muğla Merkez’de yeni bir yaşam alanı
Hastane incelemesinin ardından Muğla merkezde inşası devam eden Emirbeyazıt sosyal konut projesininim şantiye alanını ve örnek daireleri Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk ile inceleyen Turan, “Emirbeyazıt projemiz sosyal donatılarıyla, ticaret merkezleriyle yeni bir yaşam alanı olacak. Projemiz şimdiden Muğlalı kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yatağan’da model olacak uygulama
Muğla’da son olarak Yatağan’da inşası teslim aşamasına gelen 285 konutluk projenin şantiyesini gezerek dairelerde incelemelerde bulunan Turan, “Sosyal donatı alanlarıyla vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarına cevap verecek Yatağan projemiz bölge için yeni bir model olacak. Konutlarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

TOKİ’den Muğla’ya 594 milyon TL'lik yatırım
TOKİ olarak Muğla'da bugüne kadar 3 bin 320 konutun inşasına başladıklarını söyleyen Turan, “Bu konutlarımızın bin 996’sını tamamlayarak vatandaşlarımıza teslim ettik. Muğla'da ayrıca 6 cami, 4 hastane, kamu hizmet binası, lise, ilkokul, sağlık ocağı ve 36 ticaret merkezi olmak üzere 594 milyon TL'lik yatırım yaptık. Yatırımlarımız şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181