Fethiye 2019 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?
Muğla Fethiye Karaçulha Mahallesi 180 adet konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Fethiye 2019 Toki kuraları ne zaman çekilecek sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Fethiye 2019 Toki kuraları ne zaman çekilecek sorusunun detayları şu şekilde;
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan fethiye toki kura sonuçları 2019 listesini belirleyecek olan kura töreni 10 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak.

2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan toki fethiye başvuru 2019 tarihi 19 Nisan'da sona erdi. Toki 50 bin konut Muğla projeleri arasında yer alan Muğla Fethiye Toki evleri başvuruları T.Halk Bankası A.Ş.’nin Muğla İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edildi.

Muğla Fethiye Toki fiyat için tıklayınız.
Muğla Fethiye Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Fethiye 2019 Toki kuraları ne zaman çekilecek sorusunun detaylarını sizler için derledik. Fethiye toki çekilişi ne zaman 2019 ve fethiye toki 2019 kura çekilişi ne zaman ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181