TOKİ kura sonuçları 2019 Milas ne zaman belli olacak?
Yatay mimaride inşa edilecek olan Toki kura sonuçları 2019 Milas ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Toki kura sonuçları 2019 Milas ne zaman belli olacak sorusunun cevabı şu şekilde;
Muğla ili Milas ilçesi İsmetpaşa Mahallesi 100 adet konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Muğla Milas Toki kura sonuçları 2019 listesini belirleyecek olan kura töreni 11 Temmuz 2019 tarihinde Saat 11:00’de başlamak üzere Milas Belediye Başkanlığına ait Belediye Toplantı ve Düğün Salonu’nda noter huzurunda yapılacak. muğla milas toki çekiliş sonuçları 2019 listesi kura töreninden sonra belli olacak ve 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Milas Toki kura sonuçları için tıklayınız.

Muğla Milas Toki kuraya katılacaklar listesi için tıklayınız.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan toki muğla milas 2019 başvuru işlemleri 19 Mart 2019 tarihinde başladı. TOKİ 50 bin konut Muğla kapsamında inşa edilen Milas TOKİ Evleri başvuruları 26 Nisan'a kadar devam etti.

Muğla Milas Toki evleri 2019 fiyat ve satış duyurusu için tıklayınız.

Toki kura sonuçları 2019 Milas ne zaman belli olacak sorusunun detaylarını sizler için derledik. muğla milas toki sonuçları 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181