TOKİ Muş kurasız evler Eylül 2019!
Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan Toki Muş kurasız evler Eylül 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

TOKİ tarafından açık satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile konut alıcılarına sunuluyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Toki Muş kurasız evler Eylül 2019 detayları şu şekilde;



Muş Merkez Kepenek Toki projesinde açık satışlar 18 Eylül 2019 tarihinde başlayacak ve 30 Eylül 2019 tarihine kadar devam edecek. Alt gelir için 12 adet, orta gelir için 1 adet konutun satışa çıkaraldığı projede toplam 13 adet konutun satışları 30 Eylül 2019 tarihine kadar devam edecek.

Toki Muş kurasız evler Eylül 2019 listesi detaylarını sizler için derledik. Muş kurasız toki evleri ve muş toki satışları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181