Nevşehir kentsel dönüşüm 2018!
Nevşehir Belediyesi tarafından hayata geçirin Nevşehir kentsel dönüşüm 2018 detaylarını sizler için araştırdık.

Nevşehir kentsel dönüşüm 2018 detayları şu şekilde; 
Nevşehir Belediyesi tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği halinde hayata geçirilen Nevşehir Kalesi ve Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ardından projelendirilen, Nevşehir Karasoku Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Nevşehir Belediyesi 2018 kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor.

Merkez Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi alanı içerisinde bulunan Eski Sebze Pazarı ve Zahire Pazarı bölgesinde bulunan mülkiyet sahipleri ile görüşmeler 26 Kasım 2018 tarihi itibari ile başladı. Hak sahipleri ile görüşmelerin devam ettiği projede görüşmeler Nevşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü’nde yapılıyor. Proje kapsamında bölgede bulunan hak sahipleri ile görüşülerek proje üzerinde bilgi aktarımı yapılacak ve hak sahiplerinden alınacak olan muvaffakatname oranının yüzde 80'lere ulaşması halinde de projenin uygulanmasına başlanacak.

Nevşehir kentsel dönüşüm 2018 detaylarını sizler için derledik. Nevşehir Merkez ketsel dönüşüm ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181