Nevşehir TOKİ kuraları ne zaman çekilecek 2019!
​Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Nevşehir Toki kuraları ne zaman çekilecek 2019 sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Nevşehir Toki kuraları ne zaman çekilecek 2019 sorusunun detayları şu şekilde;
Nevşehir toki çekilişi ne zaman 2019 detayları henüz belli olmadı. Satışa sunulan konutlar için kura çekilişi yapılması halinde kura yeri ve saati Toki'nin web sayfasında duyurulacak. Toki Nevşehir kura sonuçları ve tarihi ile ilgili detaylar belli olduğu zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Nevşehir Toki kura sonuçları açıklandı. Liste için tıklayınız.


Alt gelir ve orta gelire yönelik tasarlanan Nevşehir toki 50 bin konut projesi kapsamında konutlar en çok zemin üstü 4 kat olarak yükselecek. 67 ilde 140 projede inşa edilecek olan Toki Nevşehir 50 bin konut kapsamında Nevşehir Merkez Kale Etrafı 1410 kentsel yenileme projesi için talep toplanıyor. 

Nevşehir Merkez Kale Etrafı 1410 kentsel yenileme projesi kapsamında inşa edilecek olan 50 binkonut Toki Nevşehir başvurular 11 Mart ile 19 Nisan tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş.’nin Nevşehir İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile başvurular kabul edilecek.

Nevşehir Kale Etrafı Toki satış duyurusu için tıklayınız.
Nevşehir Kale Etrafı Toki fiyat için tıklayınız.

Nevşehir Toki kuraları ne zaman çekilecek 2019 sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. Toki nevşehir kuraları ne zaman çekilecek 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.
Toki 50 konut başvuru nasıl yapılır sorusunun detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
böe 5 yıl önce

jhbbnlknlıu

banner182

banner181