Niğde Kayardı Kent Park projesinde çalışmalar devam ediyor!
Niğde Belediyesi’nin girişimleriyle yapımına başlanan Kayardı Peyzaj ve Sosyal Tesis yapımı devam ediyor.
 
Niğde’nin en büyük ve en gösterişli parkı olma özelliğini taşıyacak olan Kayardı Kent Park projesinde çalışmalar devam ediyor. Projenin Niğde halkının güzel vakit geçirebileceği, yeşiliyle ve sosyal alanlarıyla Niğde’ye önemli ölçüde değer katacağını söyleyen Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Kayardı Peyzaj ve Sosyal Tesisi Niğde için hem sosyal hem de kültürel aktivitelerin olduğu, su ve yeşilin birleştiği bir mekân olacak. Halkımızın özlemini duyduğu, keyifli vakit geçirebileceği sosyal alanımız şimdiden Niğdeli hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Yaklaşık 70 bin metrekare alan üzerinde yapılacak olan Kayardı Peyzaj ve Sosyal Tesis Projesi’nde; 1000 metrekare alanda lokanta, 300 metrekarelik alanda iki tane kafe, yürüyüş yolları, kamelyalar, çocuk oyun alanları, süs havuzları, bakı terası, teleskop ve alanın tamamı yeşil alan olacak.

Niğde Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181