Niğde kentsel dönüşüm 3. alan hak sahipleri ile toplantı düzenlendi!
Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan Kentsel Dönüşüm projesindeki 3.alan hak sahipleriyle düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
 
Belediye Başkanı Rifat Özkan Kentsel Dönüşüm içerisindeki TOKİ Cami karşısında 3.alan sahipleriyle bilgilendirme toplantısı düzenledi.
 
Toplantıda hak sahiplerine hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Özkan; “Niğde Belediyesi olarak kentsel dönüşüm diye tabir ettiğimiz bu büyük proje artık neticeye doğru gidiyor. Niğde’nin en eski mahallesi Niğde’nin en modern semti oluyor. Burada çok ciddi anlamda belediyecilik hizmeti var. Türkiye’nin birçok yerindeki kentsel dönüşüm arazileri genellikle düz araziler, TOKİ’nin kolay çalıştığı alanlar ama bizimki daha zor alanlardı. Zor denilmedi, olmaz denilmedi uğraşıldı, çalışıldı böyle devasa bir semt ortaya çıktı” dedi.
 
Hak sahiplerine toplantıya katılımları için teşekkür eden Belediye Başkanı Özkan; evlerinin şimdiden hayırlı olmasını diledi. Başkan Özkan; "Kentsel dönüşüm alnında yer alan yolların ve kaldırımların kısa süre içerisinde tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulması için ilgili alt firmalarla görüşmelerimiz sıklıkla devam etmektedir bugüne kadar uzayan Bazı konuları artık kısa süre içerisinde tamamlanması için çaba sarf etmekteyiz" dedi

Niğde Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181