Niğde kentsel dönüşüm ihale tarihleri ne zaman?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Niğde Belediyesi tarafından hayata geçirilen Niğde Efendibey kentsel dönüşüm projesinin ihale tarihleri belli oldu.

Niğde Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3.etap 1.bölge projesi kapsamında inşa edilecek olan 944 adet konutun ihalesi 25 Aralık 2017 saat 14:00'da yapılacak. Niğde Efendibey kentsel dönüşüm projesi 3. etap 1. bölge ihalesi içerisinde 80 adet dükkan ve 1 adet 24 derslikli ilköğretim okulunun inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

Diğer ihale ise Niğde Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3.etap 2.bölge projesi kapsamında inşa edilecek olan 720 konutun ihalesi olacak. Niğde Efendibey kentsel dönüşüm projesi 3. etap 2. bölge ihalesi ise 26 Aralık 2017 saat 14:00'da gerçekleştirilecek. Niğde Efendibey kentsel dönüşüm projesi 3. etap 1. bölge ihalesi içerisinde 37 adet dükkan, 1 adet 24 derslikli İlköğretim Okulu, 1 adet camii İmam Hatip Lisesi Kavşağı ve Rekreasyon Alanı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yapılacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rasim ERTOSUN 6 yıl önce

Kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanıyor? 6. Bölgenin ihalesi ne zaman yapılacak?

banner182

banner181