Niğde TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?
Türkiye'nin birçok yerinde konut üreten TOKİ tarafından hayata geçirilen Niğde TOKİ başvuruları nereye yapılıyor sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ Niğde konut satışı yaparken her proje için ayrı ayrı belirttiği tarihlerde başvuru topluyor. Uygun fiyatlı ürettiği konutlar ile dikkat çeken TOKİ halihazırda devam eden projelerin yanı sıra yeni başlayacağı projelerin de ihalelerini yapmaya devam ediyor.

Niğde TOKİ başvuruları nereye yapılıyor sorusunun detayları şu şekilde;
TOKİ tarafından satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile konut alıcılarına sunuluyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor.

İşte Niğde TOKİ satışları Ocak 2019 listesi ve Niğde TOKİ başvuru yerleri şu şekilde;

Niğde Efendibey Mahallesi TOKİ
4+1 planında inşa edilen konutların kurasız satışa sunulacağı Niğde Efendibey TOKİ 2. etap satışları 10 Ocak 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. Niğde Efendibey kentsel dönüşüm projesi 2. etap kapsamında inşa edilen Niğde Efendibey TOKİ Evleri satış işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Niğde şubeleri tarafından yürüyülecek.
Niğde Efendibey TOKİ 2. etap fiyatları için tıklayınız.

Niğde Çiftlik TOKİ 2. etap
Niğde Çiftlik 2. etap Toplu Konut projesi kapsamında inşa edilen Niğde Çiftlik TOKİ 2. etap satışları 07 Ocak 2019 - 29 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak. 6 adet 3+1 planında inşa edilen konutun kurasız satışa sunulacağı Niğde Çiftlik 2. etap TOKİ satışları TC. Ziraat Bankası AŞ. Çiftlik/Niğde şubeleri tarafından yürütülecek.
Niğde Çiftlik TOKİ Konutları 2. etap fiyatları için tıklayınız.

Niğde TOKİ başvuruları nereye yapılıyor sorusunun detaylarını sizler için derledik. TOKİ Niğde başvuru yerleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181