TOKİ açık satış Niğde! Ekim 2018
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ açık satış Niğde Ekim 2018 detaylarını sizler için araştırdık.

İşte ​TOKİ açık satış Niğde Ekim 2018 listesi

Niğde Merkez Efendibey 239 adet Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilen Efendibey TOKİ satışları 03 Ekim 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. 4+1 planında 100 adet konutun satışa sunulduğu projede yer alan konutların satış işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Niğde şubesi tarafından yürütülecek. Toki kurasız satış Niğde Efendibey detayları için tıklayınız.

Niğde Çiftlik 2. Etap kapsamında hayata geçirilen Niğde Çiftlik TOKİ evleri satışları 01 Ekim 2018 - 31 Aralık 2018 tarihler arasında yapılacak. Toplam 10 konutun satışa sunulduğu Niğde Çiftlik TOKİ 2. etapta satışlar TC. Ziraat Bankası AŞ. Tüm Şubelerinde gerçekleştiriliyor. Toki kurasız satış Niğde Çiftlik detayları için tıklayınız.

Toplu Konut İdaresi tarafından Niğde'de inşaatı devam eden Toki Denizli 2018 projeleri arasında Toki Merkez Efendibey ve Toki Niğde Bor projeleri yer alıyor.

​TOKİ açık satış Niğde Ekim 2018 listesini sizler için derledik. TOKİ Niğde satışları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181