TOKİ Niğde Ulukışla 2. etapta arazi tahsisi yapıldı!
Niğde'nin Ulukışla İlçesine yapılacak olan 531 konutluk 2. Etap TOKİ konutlarının ihalesi tamamlanarak, yüklenici firmaya arazi tahsisi yapıldı. Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, ilçeye yapılacak olan 531 konutluk 2. Etap TOKİ konutlarının ihalesinin yapıldığını ve firmaya arazi tahsisinin gerçekleştirdiğini söyledi.

Başkan uğurlu yaptığı açıklamada, "İlçemizde yapılacak olan 531 konutluk 2. Etap TOKİ konutlarının ihalesi bitmiş olup ilgili firmaya arazi tahsisi yapılmıştır. Yoğun çaba ve emek sonrasında halkımızın hizmetine sunulmak için en kısa sürede temel atma çalışmaları başlayacaktır. Her zaman olduğu gibi bu hizmette de yanımızda olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Hükümetimize Niğde Milletvekillerimiz Sayın Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen'e, bizlere bu hizmeti yapma fırsatı sağlayan kıymetli hemşerilerime sonsuz şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Her şey Ulukışla için. Ulu kışla'mıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Niğde Anadolu Haber Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181